Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Ходаков А$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. |
Ходаков А. Л. Оценка специфических показателей виноматериалов, используемых для шампанизации [Електронний ресурс] / А. Л. Ходаков, А. С. Макаров, В. А. Загоруйко // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 63-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_19
| 2. |
Ходаков А. Л. Физико-химические показатели виноматериала из ежевики [Електронний ресурс] / А. Л. Ходаков, Д. В. Ермолин, Г. В. Ермолина, Г. П. Зайцев, В. А. Виноградов // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 40-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_15
| 3. |
Макаров А. С. Способы приготовления виноматериалов для красных игристых вин [Електронний ресурс] / А. С. Макаров, В. А. Загоруйко, Д. В. Ермолин, И. П. Лутков, Л. Ж. Чичинадзе, Т. Р. Шалимова, А. Л. Ходаков // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 55-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_20
| 4. |
Ходаков А. Л. Влияния ферментных препаратов на качественные показатели виноматериалов для игристых вин [Електронний ресурс] / А. Л. Ходаков, А. С. Макаров, Н. И. Стовбурь, Т. П. Сташевская, Х. З. Гемаев, А. И. Григоришен, С. Шум // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 37-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_14
| 5. |
Соловьева Л. М. Виноградная лоза как источник натуральных биологически активных веществ [Електронний ресурс] / Л. М. Соловьева, О. А. Чурсина, Ю. В. Гришин, М. Н. Дадашев, А. Л. Ходаков // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 35-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_11
|
|
|