Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (6)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Ходаков А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Ходаков А. Л. 
Оценка специфических показателей виноматериалов, используемых для шампанизации [Електронний ресурс] / А. Л. Ходаков, А. С. Макаров, В. А. Загоруйко // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 63-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 541.174 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Ходаков А. Л. 
Физико-химические показатели виноматериала из ежевики [Електронний ресурс] / А. Л. Ходаков, Д. В. Ермолин, Г. В. Ермолина, Г. П. Зайцев, В. А. Виноградов // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 40-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 316.477 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Макаров А. С. 
Способы приготовления виноматериалов для красных игристых вин [Електронний ресурс] / А. С. Макаров, В. А. Загоруйко, Д. В. Ермолин, И. П. Лутков, Л. Ж. Чичинадзе, Т. Р. Шалимова, А. Л. Ходаков // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 55-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 276.724 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Ходаков А. Л. 
Влияния ферментных препаратов на качественные показатели виноматериалов для игристых вин [Електронний ресурс] / А. Л. Ходаков, А. С. Макаров, Н. И. Стовбурь, Т. П. Сташевская, Х. З. Гемаев, А. И. Григоришен, С. Шум // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 37-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 476.729 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Соловьева Л. М. 
Виноградная лоза как источник натуральных биологически активных веществ [Електронний ресурс] / Л. М. Соловьева, О. А. Чурсина, Ю. В. Гришин, М. Н. Дадашев, А. Л. Ходаков // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 35-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.301 Mb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського